WERKEN MET ELK APPARAAT WAAR DAN OOK

Doordat de hele desktop op een centrale server wordt opgeslagen, kun je met verschillende apparaten hierin werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Pc, Mac, iPad of Android-tablet en smartphone. Op elk apparaat kunt u dan werken met uw vertrouwde pc programma’s! In feite maakt de snelheid en de opslagcapaciteit van dat apparaat niet meer uit omdat de echte rekenkracht door de server in het datacenter wordt uitgevoerd.

DesktopWEB biedt cloudoplossingen aan die werken op ons eigen platform. Inloggen kan door middel van een enkele link. Dus geen moeilijke installatieprocedures.

“Bij DesktopWEB worden de programma’s, documenten en instellingen niet langer op de Pc of laptop opgeslagen maar op een server in ons datacenter. U kunt hierdoor op elk moment van de dag, waar dan ook ter wereld bij, met elk gewenst device, bij uw eigen gegevens.”

DE CLOUDOMGEVING GROEIT MEE MET UW BEDRIJF

Bij DesktopWEB betaalt u een vast bedrag per maand per gebruiker. Dat heeft als voordeel dat wanneer uw bedrijf groeit de werver ook mee gaat zonder dat de omgeving trager wordt. De extra kosten om servers te moeten aanschaffen of extra softwarelicenties bijkopen worden u hierbij bespaard. Door een maandbedrag te betalen voorkomt u tevens grote investeringen ineens te moeten doen.

Bij DesktopWEB betaalt u een van tevoren afgesproken prijs per gebruiker voor de complete cloud omgeving. Dat is tevens waar wij voor staan; transparant en servicegericht.

NU OVERSTAPPEN NAAR DE DESKTOPWEB?

Bedrijven die nog geen of weinig ervaring hebben met DesktopWEB en wellicht twijfelen over het opslaan van hun gegevens in een datacenter, willen we vooral adviseren om zich goed te laten informeren. Bel ons en aarzel niet om uw vragen te stellen. Wij waarderen het altijd bijzonder als klanten juist veel vragen stellen over de veiligheid en wat er allemaal bij komt kijken om ook gebruik te maken van deze vernieuwde manier van werken. Nu alle kinderziektes uit het systeem zijn, kunnen wij met veel enthousiasme deze dienst aanbieden. Alle voordelen op een rij:

  • Overal ter wereld makkelijk en veilig inloggen;
  • Geschikt voor alle apparaten, ook iPad en telefoon;
  • Iedere medewerker krijgt zijn eigen toegangsrechten;
  • Kortom, overal werken zoals je gewend bent.

OFFERTE AANVRAGEN

Bij DesktopWEB betaalt u een vast bedrag per maand per gebruiker. Helder en overzichtelijk, daar staan wij voor. Wij leveren alleen pakketten op maat, omdat wij van mening zijn dat ieder bedrijf anders is. Daarom komen wij graag persoonlijk in contact voor een passende oplossing voor uw bedrijf.